Αναβάλλεται και πάλι η δράση digi-mobile για την αττική

27.09.12

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. η ημερομηνία υποβολής της δράσης digi-mobile για την περιφέρεια αττικής που ήταν καθορισμένη για σήμερα, 27/09/2012 αναβάλλεται και πάλι για λίγες μέρες. Το κείμενο αυτολεξεί:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αναβολή της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής

Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοινώνει ότι προχωράει σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Η νέα ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής για την Αττική θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

 

Η δράση Digi-mobile σκοπεύει στην ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε ‘έξυπνες’ συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc). Το πρόγραμμα αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη στον τομέα της κατασκευής εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα, μια βιομηχανία που βρίθει παγκοσμίως. Στόχος του προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με την εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών, αλλά παραπλεύρως θα βοηθήσει και τον ελληνικό χώρο της πληροφορικής καθώς θα δημιουργηθεί ανεκτίμητη εμπειρία στο χώρο των εφαρμογών για smartphone και tablet.

Εμείς στην outofbounds έχουμε ήδη σημαντική εμπειρία στην κατασκευή εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα όπως μπορείτε να δείτε στο www.outofbounds.gr/apps. Είμαστε περήφανοι για την αναφορά στην εφαρμογή μας contactLaunch την οποία πρότεινε η ίδια η Nokia στο επίσημο blog της ως μία από τις τρεις εφαρμογές που κάθε ιδιοκτήτης Nokia N9 πρέπει οπωσδήποτε να έχει. http://conversations.nokia.com/2012/02/08/improving-the-nokia-n9/